Hadise & Teoman

Hadise & teoman live in Amsterdam

Maak je klaar voor een uniek concertervaring in AFAS Live! Op zaterdag 4 mei presenteert Kunu Entertainment een spectaculaire avond met twee grote artiesten uit Turkije die beide live met orkest zullen optreden: Hadise en Teoman! Dit is een primeur voor Nederland, want nog nooit eerder hebben deze twee iconische artiesten samen op het Nederlandse podium gestaan.

Hadise:
De charismatische en veelzijdige Hadise, bekend van haar krachtige stem en onweerstaanbare hits, zal het podium betreden om je mee te nemen op een reis door haar muzikale universum. Met nummers als “Kucuk Bir Yol” en “Sen Donene Kadar” weet ze het publiek keer op keer te betoveren met haar optredens vol dynamiek en emotie.

Teoman:
Een van de meest geliefde singer-songwriters van Turkije, Teoman brengt zijn poëtische teksten en karakteristieke stem naar AFAS Live. Met hits als “Paramparça” en “Gonulcelen” heeft Teoman een speciale plek in de harten van vele muziekliefhebbers veroverd. Bereid je voor op een intieme en meeslepende ervaring met Teoman’s unieke muziekstijl.

De kaartverkoop voor dit evenement start op zondag 17 maart 2024 om 12:00 uur op Kunu Entertainment’s website. Wees er snel bij, want er zijn slechts 500 early bird tickets beschikbaar tegen een gereduceerd tarief! Mis deze kans niet om voordelig tickets te bemachtigen voor deze unieke avond.

Hadise

AFAS Live, Amsterdam

04-05-2024

TEOMAN

AFAS Live, Amsterdam

04-05-2024